[RVGL] Weird Glitchy Textures

Report issues and bugs here.
Owen Jones
Posts: 2
Joined: Sun Feb 03, 2019 5:09 pm

[RVGL] Weird Glitchy Textures

Unread post by Owen Jones » Sun Feb 03, 2019 5:22 pm

Hello, I am new to re-volt and rvgl and have had problems running the game, here is a video:
https://streamable.com/hhlv0
Excuse the framerate, it's fine when not recording

I have tried installing it multiple times with no luck
I am running on a Windows 10 64-bit Laptop

Thanks
User avatar
Huki
Developer
Posts: 196
Joined: Wed Dec 06, 2017 5:54 am
Discord: Huki#1668

Re: [RVGL] Weird Glitchy Textures

Unread post by Huki » Sun Feb 03, 2019 6:02 pm

Go to profiles\rvgl.ini and, under the [Video] section, set:

Code: Select all

EnableUBO = 0
Does that help?

You can also find a log file generated at profiles\re-volt.log. I'd like you to post the contents of the file as it would help understand this issue better.
User avatar
Santiii727
Posts: 51
Joined: Thu Dec 07, 2017 8:18 pm
Discord: No
Location: Maybe in your country

Re: [RVGL] Weird Glitchy Textures

Unread post by Santiii727 » Sun Feb 03, 2019 6:16 pm

Go to profiles\rvgl.ini

Code: Select all

GLProfile = 0
If you see GLProfile, can you test with GLProfile = 1, GLProfile = 2 and GLProfile = 3

A friend happened to him that same thing and with that it was solved changing the glprofile.
Owen Jones
Posts: 2
Joined: Sun Feb 03, 2019 5:09 pm

Re: [RVGL] Weird Glitchy Textures

Unread post by Owen Jones » Sun Feb 03, 2019 6:26 pm

Changing the GLProfile worked! thanks Santiii727
Post Reply